Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö P-96

Följ

P-96

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Björkö
Fotboll
P-96
Träningsmatcher

Match

Västra Frölunda IF

4 - 0
Biliavallen
22 mars 2009
13:30

Hönö/Björkö 11-M

Referat

Referat: Västra Frölunda IF - Hönö/Björkö 11-M

Formstarka Västra-Frölunda stod för motståndet i helgens träningsmatch..
Skulle vi stå upp bra och visa ett bättre passningsspel än senast mot Fin/Pa...... Nja,,, kanske blev det inte riktigt så..... V-F kom med bra trupp, och var lite tyngre i inledningen, har ett bra anfall i min 6 och sätter snyggt 1-0.
Efter hand jobbar vi oss in i matchen mer och mer, Viktor har en fin chans att utjämna via en frispark i 16´ och C-V tråcklar sig igenom strax efter men det kom ett ben i vägen.. Vi bygger i allafall upp en bra kondition, för vi tvingas hela tiden att jaga tillbaka vunnen boll eftersom vi konstant passar bollen till motståndarna isället för till medspelare,,, känns som om 7 av 10 pass går till fel lag,,,, Detta MÅSTE vi komma bort ifrån annars blir det otroligt tungt mot lag som V-F. Ljuspunkten är att alla sliter hela tiden och jagar boll oförtrutet..

1-0 i paus

I andra jämnas spelet ut och det blir mest kamp på mitten mellan två hårt jobbande lag. Hönö/Björkö har fortfarande svårt med att hitta rätt adress på passen, men har flera fina anfall efter Herman jobbar lite högre upp på mitten och Johan extraknäcker på topp.. I min 50 kommer, kanske av lite trötta H/B lirare ännu en pass från oss direkt till en V-F anfallare som tackar för vänligheten och rullar enkelt in 2-0.... I sista tar V-F över alltmer och får två nya fina pass av våra killar och 3-0 och 4-0 sitter i sista minuterna.... Suck....Känns frustrerande att se killarna jobba så hårt och samtidigt att se dom ge bort mängder av bollar under 60 min...
V-F var snäppet bättre idag, tack vare bättre passningsspel, bättre vård av boll och fin rörlighet, men vi är i hälarna på dom..

Back to work..